Nyheter

Planerat avbrott på El & Fiber 2017-03-29

På grund av inkoppling av ny utrustning i elnätet kommer strömmen att vara bruten för vissa kunder i Götaforsområdet. Även du som är fiberkund i Götaforsområdet kan bli berörd av detta arbete. Arbetet pågår Onsdag 29 mars 2017 mellan kl 05.00-06.00 Hoppas att ni skall ha överseende med detta!

Justeringar av abonnerad effekt fjärrvärme

Från 2017 ändras SMHI:s graddagar för Vaggeryds kommun som används för att beräkna abonnerad effekt. Ändringen medför att alla kunder får en lägre beräknad abonnerad effekt. Samtidigt höjs effektavgiften i motsvarande grad, vilket gör att för dig som kund blir det ett nollsummespel. Graddagar visar dygnsmedelstemperaturens avvikelse från en referenstemperatur och används för att skapa en rättvis bedömning av energiförbrukning år för år. SMHI:s ändring av graddagar består i att normalårsperioden som används som referenstemperatur vid beräkning av graddagar har ändrats från tidsperiod 1971 – 2000 till att nu vara åren 1981 – 2010. Mer detaljerad information finns i dokumentet ”Ändring effekttaxa Fördjupning”

Förändringar i Viasats kanalpaket

Förändringar i Viasats kanalpaket Det kommer att ske förändringar i Viasats kanalpaketering som påverkar ditt TV-utbud. Den 28 februari utgår Blue Hustler och den 30 mars utgår Penthouse 1 och Penthouse 2. I samband med förändringen av Viasats kanalpaket förändras inga avgifter för kanalpaketen. Varför sker denna förändring? Genom att ta bort de tidsdelade erotiska kanalerna förbättras filmpaketen och sändningstiderna för filmkanalerna utökas.

Energiskatt 2017

Nya regler angående energiskatter träder i kraft 2017-01-01. Om du berörs som företagare ska du få ett brev av oss.

Nya kanaler i Baspaketet

Fr.o.m. 2016-12-01 får du fler HD-kanaler i ditt baspaket. Vi lägger till TV4 Sport HD samt förstärker ett flertal befintliga kanaler med HD-sändning, däribland TV4 HD, Kanal 5 HD, Kanal 9 HD samt Kanal 11 HD. För att se HD-kanaler krävs programkort och HD-mottagningsutrustning.

Mina sidor

Mina sidor - inloggning Du som elnätskund hos oss kan se din elförbrukning klicka här. Användarnamn = 3 första bokstäverna i ditt efternamn + kundnummer (finner du på din faktura) Lösenord = de 4 sista siffrorna i ditt personnummer