Baspaketet

Du utgår från baspaketet som utgör grunden i vår TV-tjänst – enkelt, tryggt, billigt!

Billigare TV via fiber

Med en fiberanslutning från Vaggeryds Energi kan du se Baspaketet som ger dig ett bra utbud av TV-kanaler till lågt pris. Du utgår alltid från Baspaketet som utgör grunden i vår TV-tjänst. Baspaketet innehåller 23 kanaler och är mixat för att passa hela familjen.

Alla kanalerna sänds digitalt. Digital sändning medför att du får bättre bild- och ljudkvalitet, men för att se digital sändning måste du ha en TV med inbyggd digitalbox eller komplettera din tv med en lös digitalbox vid sidan om.

*Kanalerna som är markerade med en asterix är kodade digitalt, för att se dem digitalt behövs även vårt programkort som kodar av kanalen samt mottagningsutrustning att stoppa programkortet i, tex en digitalbox eller en CA-modul.

För att se HD kanalerna krävs, att din egen TV är HD Ready, du behöver även vårt programkort som knyts till vår HD Digitalbox eller till vår HD CA-modul.

OBS! För att se HD kanaler med CA-modulen krävs även att din egen TV stödjer standarden CI+.

De flesta kanaler i Baspaketet sänds även analogt. De analogt sända kanalerna kan du se analogt på alla TV-apparater utan programkort och utan digitalbox.