Beställ Programkort & mottagningsutrustning

Programkort fr. 30kr/månad

Med ett programkort kan du se våra kodade kanaler och även lägga till och ta bort extrakanaler när du vill via vår hemsida. Lägg till kanaler när som helst på dygnet – se kanalen direkt. Många av tilläggskanalerna har 1 månads bindningstid och kan därmed läggas till och dra ifrån varje kalendermånad. Perfekt för dig som vill lägga till extra mycket TV periodvis, t.ex vid högtider, vid jul, till påsk, på semestern eller när det är slutspelsdags. Vill du se kodade kanaler på mer än en TV så går det bra att köpa fler programkort. Max 3 programkort per hushåll. Programkort kostar 30 kr/månad och kort samt engångs aktiveringskostnad tillkommer med 295 kr/programkort. Programkort har 12 månaders bindningstid.

Välja CA-modul eller Digitalbox?

Har du en ny platt-TV med inbyggd digitalbox och stöd för HD, CI+ och MPEG4 kan du välja CA-modulen, som du tillsammans med programkortet stoppar in inuti TV:n. Har du en äldre platt-TV eller tjock-TV väljer du istället digitalboxen som tillsammans med programkortet omvandlar signalen. Digitalboxen ansluts med en HDMI-kabel till TV;n. Programkort köps separat.

Digitalbox HD 895 kr

Med Digitalbox HD kan du se digitala kanaler och spela in den kanal du tittar på USB minne eller separat hårddisk (USB minne /separat hårddisk medföljer ej). Om din TV är HD-ready så ger Digital box HD dig tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till HD-boxen. Programkort köps separat, se ovan.

 

Här hittar du mer information om digitalboxen

CA-modul HD 595 kr

Med en CA-modul HD och ett programkort kan du som har platt-TV med inbyggd digitalbox, se vårt kodade digitala utbud. Om din TV stödjer den nya standarden CI+ så ger CA-modul HD dig även tillgång till högupplösta HD-kanaler. Programkort köps separat, se ovan.

Här hittar du mer information om CA-modulen

Här kan du som NAV(N)ET TV-kund själv göra din beställning av programkort och mottagningsutrustning

Kunduppgifter

Fält med * är obligatoriska

För och efternamn
t.ex. Storgatan 1
t.ex. 56730
T.ex. Hok
ÅÅÅÅMMDDXXXX
Ange ett telefonnummer vi kan nå dig på
Ange en e-postadress vi kan kontakta dig på
Du får en faktura på vald utrustning och månadsavgifter * Har du redan programkort från oss idag skall de räknas med i totala antalet om max 3st programkort/hushåll

Jag vill beställa programkort nr 1 *

Följande Box eller CA-modul vill jag beställa till programkort nr:1 *


Jag vill även beställa programkort nr:2 *


Följande Box eller CA-modul vill jag beställa till programkort nr:2 *


Jag vill även beställa programkort nr:3 *


Följande Box eller CA-modul vill jag beställa till programkort nr:3 *


Leverans

Vid beställningar av digitalboxar som skall skickas med posten tillkommer en fraktavgift om 100 kr/box. Avgiften avser porto- och hanteringskostnad. Fraktavgiften debiteras i samband med fakturering av beställd utrustning. *


Vi reserverar oss för eventuella tryckfel eller ändringar som trätt i kraft efter att detta formulär skapades