Fordonsladdning

I Vaggeryds kommun kan du ladda din elbil i någon av våra laddstolpar

Att köra elbil är ett miljösmart alternativ som blir allt mer populärt. Det är viktigt för oss att hänga med i utvecklingen och se till att infrastrukturen för laddning är tillgänglig i kommunen.

Här kan du ladda din elbil

Vaggeryd, Östergatan 13 - semisnabbladdare med 2st platser. Typ 2 uttag/3 fas 32 amper (2x22Kwh)

Skillingaryd, Artillerigatan 28 (Hemköpsparkeringen) - semisnabbladdare med 2st platser. Typ 2 uttag/3 fas 32 amper (2x22Kwh)

Artillerigatan 28 2 1

Betalning

I våra laddare betalar du för din laddning via betalsystemet Park & Charge. Det finns två sätt att betala, per kWh med månadsfaktura eller per timme med ditt bankkort.

Månadsfaktura

För dig som laddar regelbundet är det både enklast och billigast att betala med månadsfaktura. För att komma igång registrerar du dig som kund hos vår samarbetspartner Park & Charge och får sedan hem en tagg som du registrerar när du ska ladda din bil.

Kostnaden för laddning med månadsfaktura bli 5,50 kr/kWh. Du kan använda taggen på alla Park & Charge-anslutna laddstationer i Sverige.

Registrera dig som kund hos Park & Charge här

Bankkort

Du som bara är på genomresa eller laddar väldigt sällan kan istället välja att betala med ditt bankkort. På laddstolpen finns en QR-kod och en webbadress, använd din smartphone för att gå till denna adress och betala med ditt kort. Kostnaden vid kortbetalning är kr/timme. Minsta debiterbar tid är 30 minuter.