Vaggeryds kommun växer och Vaggeryds Energi spelar en viktig roll för att möjliggöra denna tillväxt. För att tillgodose den stora efterfrågan på fjärrvärme behöver vi stärka upp med ytterligare en energifull kollega.

 

Sista ansökningsdag: 2023-03-21

Om Rollen

Du blir ett värdefullt tillskott till fjärrvärmegruppen som består av sju personer. Detta är en operativ roll där ditt uppdrag består av arbete med fjärrvärmedistribution. I rollen jobbar du bl.a. med att:

  • Beräkna och dimensionera fjärrvärmenätet vid förändringar. Du gör då även kostnadsberäkningar i tidigt skede och kan  agera projektledare vid mindre projekt.
  • Ta fram lösningar för att optimera fjärrvärmenätet.
  • Jobba med dokumentation av fjärrvärmenätet.
  • Handleda och samarbeta med inhyrda resurser och konsulter.

Du har täta dialoger och kunskapsutbyten med driftpersonalen och är en viktig del av teamet  vid driftstörningar.

Din Profil

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning, alternativt YH-utbildning, inom energi, VVS, eller likvärdigt. 

Har du med dig några års erfarenhet av liknande tjänst så är det självklart en fördel. Är du relativt nyutexaminerad och i början av din yrkeskarriär? Då kan det fortfarande vara dig vi söker om du har rätt driv och engagemang att växa in i rollen.

Det finns möjligheter att delvis anpassa tjänsten innehåll till din bakgrund och erfarenhet, men det är viktigt att du har kunskaper och förståelse för flöden, tryck  och strömningslära. Du är en person som tycker om att arbeta operativt.

Viktigt är också att efter en grundlig introduktion, självständigt kunna göra beräkningar och vara en bra problemlösare med driv och stort engagemang.

Vi Erbjuder

En kul och utvecklande tjänst i en högaktuell och spännande bransch. Hos oss blir du inte sysslolös utan du får en möjlighet att vara med och påverka både din, företagets och bygdens utveckling. Vi är ett familjärt bolag i kommunal regi med stort engagemang och driv. Det är korta beslutsvägar, bra kamratskap och full energi!

Om Vaggeryds Energi AB

Vaggeryds Energi AB är ett av Vaggeryds kommun helägda bolag. Företagets syfte är att producera och sälja energi i form av fjärrvärme, att handla med elenergi, samt att bygga och underhålla nätet för datakommunikation inom kommunen. Genom företagets fibernät erbjuds kunderna även kabel-TV.

Ansvarig rekryterare

Christer Johansson

christer.johansson@stellaab.se

Läs mer och ansök här: (länk)